قیمت خودرو
از
تا

قیمت سیتروئن c3 98

سیتروئن c3 98

تمایل خرید افراد به ماشین های کراس آور ، روز به روز رو به افزایش است و این کلاس خودرویی به شدت مورد توجه قرار گرفته. همین موضوع سبب شده کمپانی های داخلی بیش از هر زمان دیگری به سمت تولید و مونتاژ ماشین های کراس آور با ابعاد مختلف تمایل پیدا کنند. سیتروئن C3 یکی از کراس آور هایی است که می توانست با کیفیت مناسب و طراحی دوست داشتنی، جزء موفق ترین گزینه های بازار باشد. با وجود تمام برتری هایی که C3 به عنوان یک ماشین کراس آور جمع و جور شهری ارائه می کرد، بخت با این ماشین یار نبود و خیلی زود تحریم ها گریبانگیر این ماشین شد.


برای آگاهی از قیمت مدل 97 وارد لینک زیر شوید:

قیمت c3 97


مشخصات سیتروئن C3 98

در سال ۲۰۰۲ کمپانی سیتروئن مدل C3 را به عنوان یک هاچ بک مناسب برای استفاده های شهری معرفی کرد. نسل اول C3 از لحاظ ظاهری گزینه چندان قابل توجهی نبود. هفت سال بعد نسل دوم این ماشین معرفی شد و پیشرفت قابل توجهی از لحاظ ظاهری پیدا کرد. یکی از مهمترین تغییراتی که در نسل دوم این خودرو صورت گرفت، افزایش ابعاد آن بود که موجب شد از دسته خودروهای هاچ بک خارج شده و به عنوان یک خودروی کراس شناخته شود. در سال ۲۰۱۶ نسل سوم سیتروئن c۳ معرفی شد که از لحاظ طراحی نسبت به مدل های قبلی پیشرفت قابل توجهی پیدا کرده بود. یکی از جذابیت های این ماشین، طراحی دو رنگ بدنه آن بود که در رنگهای بسیار فانتزی و متنوعی وارد بازار شده. نمونه‌های مونتاژ شده در ایران همگی رنگ سفید با سقف قرمز هستند و رنگهای دیگر در ایران حضور ندارند. با توجه به تحریم ها ، مونتاژ C3 خیلی زود در بازار ایران به پایان رسید و سال ۹۸ آخرین سال عرضه سیتروئن c۳ به حساب می‌آید. در ادامه به بررسی سیتروئن c۳ ۹۸ می‌پردازیم.

طراحی ظاهری سیتروئن C3 98

هر چند کلمه کراس برای این ماشین به کار می‌رود اما ابعاد آن بیشتر نزدیک به ماشین های هاچ بک است. مهمترین و اصلی ترین مشخصه های ظاهری سیتروئن C3 طراحی دو رنگ، چراغ های جلو و زه های کنار ماشین هستند که آن را از دیگر کراس های بازار متمایز کرده اند. در نمای روبرو چراغ های اصلی خودرو به داخل سپر منتقل شده و بخش بالایی با نوارهای باریک که نقش چراغ های روز را دارند پوشیده شده است. فاصله بین این دو چراغ با جلوپنجره باریک و خاص سیتروئن پر شده و جذابیت قابل توجهی به نمای روبروی خودرو داده است. در زاویه کناری شاهد زه های بسیار بزرگی هستیم که به رنگ مشکی طراحی شده و یک مربع قرمز در آنها دیده می‌شود. در قسمت عقب خودرو نیز همه چیز ساده و در عین حال شیک طراحی شده و تمام بخش های ماشین احساس کیفیت تولید بالا را منتقل می کنند. رنگ قرمز در قسمت های مختلف خودرو خودنمایی می کند و دو رنگ بودن ماشین در تمام زوایا دیده می شود. در مجموع سیتروئن C3 از لحاظ ظاهری یکی از جذاب ترین و متفاوت ترین کراس های موجود در بازار است.

طراحی داخلی C3 98

در قسمت داخل ماشین همچنان المان های قرمز رنگ خودنمایی می‌کنند تا همخوانی بیشتری با طراحی بیرونی ماشین داشته باشد. در بخش داشبورد و صندلی های ماشین رنگ های قرمز دیده می شود. در مرکز داشبورد یک نمایشگر بسیار بزرگ که به شکل کاملاً تیز و زاویه دار طراحی شده قرار گرفته است. مستطیل هایی با طراحی خاص و لبه های گرد شده در تمام قسمت های کابین و بدنه ماشین به چشم می‌خورد. از دریچه های خروجی هوا گرفته تا طرح گرافیکی پیاده سازی شده روی درب ها، همگی از همین طرح مستطیلی استفاده می کنند. حتی فضای در نظر گرفته شده برای دکمه ها روی فرمان نیز همین ساختار را به خودش گرفته و به یک المان مهم طراحی در سیتروئن C3 تبدیل شده است. از لحاظ فضای سرنشینان ، C3 نسبت به هاچ بک ها اوضاع خیلی بهتری دارد اما نسبت به کراس آور های بازار شرایط نامناسبی دارد. به همین دلیل مهم است که آن را در برابر هاچبک ها قرار دهید یا کراس‌اور ها. سرنشین های عقب کمی فضای نا مناسبی در اختیار دارند و برای افراد قد بلند اذیت کننده خواهد بود. به طور کلی فضای داخلی ماشین فانتزی و جذاب است و کیفیت بالایی دارد اما از لحاظ فضای سرنشینان و آپشن های رفاهی کمی ضعیف است.

مشخصات فنی C3 1398

همان طور که اشاره کردیم کمپانی سیتروئن چندین مدل متفاوت از سی 3 را وارد بازار کرده که این مدل ها از لحاظ مشخصات فنی و موتوری با هم تفاوت دارند. به طور کلی ۴ مدل موتور برای C3 در نظر گرفته شده که دو تای آنها بنزینی و دوتای دیگر دیزل هستند. ضعیف ترین مدل از یک موتور ۱۲۰۰ سی سی معمولی با ۸۳ اسب بخار قدرت و قوی ترین مدل از یک موتور توربوشارژ با 120 اسب بخار قدرت استفاده می‌کنند. اما جالب است که بر اساس قرارداد در نظر گرفته شده برای سایپا، این کمپانی می‌تواند از موتورهای قوی تری که برای پژو ۲۰۰۸ در نظر گرفته شده استفاده کند. در واقع مدل های مونتاژ شده در ایران قویترین نمونه های سیتروئن C3 به حساب می آیند. در ادامه به بررسی مشخصات و ویژگیهای سیتروئن C3 ۹۷ مونتاژ سایپا اشاره می‌کنیم:

این موتور ۱۶۰۰ سی‌سی توربوشارژ می‌تواند ۱۶۳ اسب بخار قدرت و ۲۴۳ نیوتن متر گشتاور تولید کند. این اعداد برای ماشینی با ابعاد سیتروئن C3 بسیار قابل توجه هستند و باعث می‌شود این ماشین شتاب صفر تا صد ۸.۲ ثانیه ای داشته باشد. یک جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک دارای حالت اسپرت برای این کلاس دوست داشتنی در نظر گرفته شده تا حس اسپرت بودن آن بیشتر شود. سیتروئن C3 به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر ۶.۷ لیتر بنزین مصرف میکند که هنگام شتاب گیری این عدد تا بیشتر از 10 لیتر هم افزایش می یابد.

آپشن و امکانات سیتروئن C3 1398

خودرو C3 به عنوان یک ماشین اقتصادی و حتی فوق اقتصادی در بازارهای جهانی عرضه می‌شود. به همین دلیل نباید انتظار سطح آپشن های عجیب و غریبی از این ماشین داشته باشیم و صرفاً بعضی امکانات و ویژگی های اولیه برای آن در نظر گرفته شده. اگر به عنوان یک ماشین اقتصادی به سی 3 نگاه کنیم متوجه می شویم سیتروئن برای آن بیش از حد مایه گذاشته و امکانات مناسبی در این خودرو قرار داده است. در ادامه امکانات رفاهی و آپشن های سیتروئن C3 ۹۸ مونتاژ سایپا را مشاهده می کنیم:

رینگ های اسپرت با طراحی خاص، کروز کنترل، کنترل ایستایی در سربالایی، سیستم کنترل کشش و کنترل پایداری، سنسور عقب، سنسور باران برای روشن شدن اتوماتیک برف پاک کن ها، سیستم توزیع نیروی ترمز و ترمز کمکی، چراغ های روز، سنسور نور برای روشن شدن اتوماتیک چراغ ها، چراغ های مه شکن جلو و عقب، نورپردازی داخل خودرو، فرمان برقی حساس به سرعت با طراحی اسپرت و روکش چرم، مانیتور ۷ اینچی لمسی با قابلیت نمایش تصاویر تلفن همراه، ۶ عدد ایربگ، سیستم ورود و استارت بدون کلید، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، گرمکن صندلی های جلو در نسخه های سفارشی، طراحی دو رنگ بدنه و داخل کابین

مزایا و معایب C3 مدل 98

قطعاً مهمترین و اصلی‌ترین ویژگی مثبت و مزیت این خودرو، طراحی خاص و جذاب آن است که این ماشین را به یک گزینه مناسب برای جوانان تبدیل کرده. ویژگی های دیگری مثل شتاب بالا و عملکرد فنی خوب و همچنین کیفیت تولید جزء دیگر مزایای سیتروئن C3 به حساب می آید. واردات محدود و تعداد کم این خودرو در بازار، بزرگترین ایراد آن به حساب می آید که احتمالاً صاحبان این ماشین را کمی آزار دهد. نبوده قطعات و قیمت بالای قطعات جانبی نیز یکی دیگر از ایرادات این ماشین به حساب می آید.

قیمت و رقبای اصلی C3 98

هرچند سیتروئن C3 ماشین بسیار جذاب و دوست داشتنی است اما زقبای سرسختی نیز در برابر آن قرار گرفته‌اند. در حال حاضر C3 قیمت قابل توجهی دارد و همین قیمت بالا موجب شده خودروهای مثل پژو ۲۰۰۸ و کیا سراتو و سوزوکی ویتارا به عنوان رقیب های آن شناخته شوند.

×
منو