میتسوبیشی لنسر 2017
اگر از عاشقان ماشین های ژاپنی بخواهید میتسوبیشی لنسر را برای شما توصیف کنند، احتمالاً با تعریفی از یک اسطوره و افسانه رو به رو خواهید شد. زیرا در برههای از زمام، میتسوبیشی لنسر نسخه اوولوشن یکی از سریع ترین و پرقدرت ترین ماشین های خیابانی به حساب می آمد که حتی می توانست با ماشین های مسابقه ای هم رقابت کند. به همین دلیل لنسر همیشه به عنوان یک ماشین سطح بالاتر از سدان های معمولی موجود در بازار شناخته می شده.
لینک های مهم برای دسترسی سریع تر به سایر قسمت های سایت:
قیمت لنسر (همه مدلهای Lancer)
معرفی کامل Lancer 2017
اما با معرفی نسل نهم در سال ۲۰۰۷ این ویژگی تا حدود زیادی از بین رفت و لنسر تعداد زیادی از مشتریان خودش را از دست داد. هر چند هنوز هم یک ماشین بسیار با کیفیت و دوست داشتنی به حساب می آید اما در برابر رقبای امروزی خودش نتوانسته آنطور که باید خودش را نشان دهد. طراحی ظاهری نسبتا قدیمی و کمبود آپشن ها و امکانات ویژه مهمترین دلایلی هستند که باعث شده اند نسل های جدید میتسوبیشی لنسر از رقبای همرده ی خودش عقب بماند.
میتسوبیشی لنسر حدود ۵۰ سال است که مهمان خیابان های دنیا و یک ماشین نسبتا قدیمی و جا افتاده به حساب می آید. در حال حاضر دهمین نسل از میتسوبیشی لنسر روی خط تولید کمپانی قرار دارد اما به دلیل محدودیت های واردات، شاهد حضور این مدل در بازار ایران نیستیم. نسل نهم میتسوبیشی لنسر که در ایران حضور دارد در سال ۲۰۱۶ یک فیس لیفت جزئی را تجربه کرد که تغییر خیلی کمی روی ظاهر این ماشین داشت.
مشخصات لنسر 2017
در واقع مدل های قبل و بعد از فیس لیفت چندان تفاوتی با هم ندارند و همین موضوع یکی از دلایل عدم محبوبیت میتسوبیشی لنسر در بازار به حساب می آید. اگر بخواهیم به لحاظ طراحی لنسر را به رقبای هم رده خودش مقایسه کنیم نسبت به بیشتر آنها جذابیت ظاهری زیادی ندارد. در ادامه به بررسی قابلیت ها و ویژگی های میتسوبیشی لنسر ۲۰۱۷ در بازار ایران می پردازیم.
طراحی ظاهری Lancer 2017
میتسوبیشی لنسر از لحاظ طراحی سالهای سال است زیر تیغ جراحان نرفته و ظاهر آن تا حدود زیادی تکراری و قدیمی شده است. طراحی ظاهری این ماشین برای سال ۲۰۰۷ ، یعنی زمانی که معرفی شد، یک خودروی اسپرت و جذاب خانوادگی را نشان می داد اما با گذشت چندین سال از این طراحی و تغییرات بسیار جزئی روی آن، دیگر جلوه ی قبل را ندارد. هرچند در سال ۲۰۱۶ یک بار فیسلیفت برای میتسوبیشی لنسر انجام شد اما تغییرات آن بسیار جزئی بود و نتوانست ماشین را به اندازه رقبای هم قیمت و همرده ی خودش جذاب و زیبا کند. با این وجود هنوز هم لنسر به عنوان یک ماشین خانوادگی اسپرت و پرقدرت، ظاهر نسبتاً مناسبی دارد.
هنگام تماشای خودرو از روبرو در همان لحظه اول متوجه سیاست طراحی بسیار اسپرت و خشن این ماشین خواهید شد. استفاده از جلو پنجره بسیار بزرگ ذوزنقه ای شکل و همچنین ورودی هوای وسیع باعث شده این طراحی به شدت خود نمایی کند. علاوه بر آن چراغ های اخم آلود و خطوط بدنه حجم دهنده، این طراحی را تقویت می کند.
زمانی که از زاویه ی عقب به خودرو نگاه کنید همچنان همان ساختار اسپرت دیده می شود که به لطف چراغ های خاص و اسپویلر قرار گرفته روی صندوق، به شدت قدرت خودش را به رخ میکشد. به طور خلاصه باید گفت هرچند لنسر یک سدان خانوادگی است اما بیشتر توجهات بر اسپرت و خشن بودن آن معطوف بوده است.
طراحی داخلی لنسر 2017
هرچند میتسوبیشیلنسر یک ماشین اقتصادی است و بعضی از قسمتهای آن از پلاستیک های خشک ساخته شده اما باز هم به طور کلی حس کیفیت و دوام بالا در قسمت های مختلف آن قابل توجه است. لنسر یک خودروی سدان جمع و جور شهری به حساب می آید و به همین دلیل فضای سرنشینان عقب چندان فضای جادار و بزرگی نیست و ممکن است در مسافت های طولانی و مسافرت کمی آزاردهنده باشد. به طور کلی باید گفت طراحی داخلی میتسوبیشی لنسر ساده اما با دوام و با کیفیت است.
مشخصات فنی Lancer 2017
کمپانی میتسوبیشی برای بازارها و کشورهای مختلف، موتور های متفاوتی در نظر گرفته است. در حالت کلی 9 نوع مدل موتور برای میتسوبیشی لنسر معرفی شده که 7 تای آن بنزینی و 2 تای دیگر دیزل هستند. از بین تمام این مدل ها، دو نمونه به بازار ایران راه پیدا کردهاند که از لحاظ جعبه دنده و آپشن های رفاهی نیز متفاوت از یکدیگر هستند. میتسوبیشی لنسر تیپ ۲ با موتور ۱۶۰۰ سی سی و تیپ ۴ با موتور ۱۸۰۰ سی سی در بازار ایران حضور دارند. در ادامه به بررسی این دو مدل میپردازیم:
در مدل های ۱۶۰۰ سی سی یک موتور ۱۱۵ اسب بخاری روی ماشین قرار گرفته که میتواند ۱۵۴ نیوتن متر گشتاور تولید کند. نمونه های ۱۶۰۰ سی سی در بازار ایران با جعبه دنده های اتوماتیک ۴ سرعته و یا دستی ۵ سرعت عرضه می شوند. قطعاً برای استفاده های معمولی و شهری این موتور کافی به نظر میرسد اما اگر تمایل دارید ماشین پرقدرتتری سوار شوید، نمونههای ۱۸۰۰ سی سی با ۱۴۰ اسب بخار قدرت و ۱۷۶ نیوتنمتر گشتاور عرضه شده تا نیازهای شما را برآورده کند. مدل های ۱۸۰۰ سی سی با جعبه دنده پیوسته اتوماتیک یا همان CVT عرضه می شوند. صفر تا صد میتسوبیشی لنسر در مدل های ۱۸۰۰ سی سی ۱۱.۵ ثانیه و در مدل های ۱۶۰۰ سی سی ۱۳.۶ ثانیه است. در هر دو مدل مصرف بنزین این ماشین به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۷ لیتر می باشد.
مزایا و معایب Lancer 2017
اگر بخواهیم به ویژگی های مثبت میتسوبیشی لنسر اشاره کنیم، دوام فنی و کیفیت تولید در صدر جدول خودشان را نشان میدهند. ویژگی های دیگری از جمله کیفیت رانندگی و مانور پذیری بالا ، از مزایای دیگر میتسوبیشی لنسر به حساب می آیند. در مقابل مهم ترین معایب این ماشین عبارتند از طراحی ظاهری نسبتا قدیمی و آپشن و امکانات متوسط که موجب ضعف میتسوبیشی لنسر در برابر رقبای همرده ی خودش می شود.