میتسوبیشی لنسر 2018
تمام ماشین های تولید ۲۰۱۸ در بازار ایران بسیار محدود و کمیاب هستند. زیرا از سال ۲۰۱۷ واردات خودرو محدود شد و تعداد بسیار کمی اوایل سال ۲۰۱۸ وارد شدند و بعد از آن به طور کامل واردات قطع شد. در بین مدل های مختلف ماشین های وارداتی، بعضی گزینه ها حتی از حالت معمول هم کمیاب تر هستند که میتسوبیشی لنسر ۲۰۱۸ از این موارد محسوب می شود. هرچند میتسوبیشی لنسر ۲۰۱۸ در بازارهای جهانی، نمونههای جدید این خودرو به حساب میآید اما در بازار ایران فقط مدل های نسل نهم دیده می شود و خبری از نسل دهم یا همان مدل های ۲۰۱۸ واقعی نیست.
لینک های مهم برای دسترسی سریع تر به سایر قسمت های سایت:
قیمت لنسر (همه مدلهای Lancer)
معرفی کامل Lancer 2018
نسل نهم میتسوبیشی لنسر از سال ۲۰۰۷ تا سال ۲۰۱۷ روی خط تولید این کمپانی قرار داشت و در این ده سال تغییر ظاهر چندان جدی و قابل توجهی روی آن صورت نگرفت. به همین دلیل از لحاظ طراحی و ظاهری، کمی نسبت به رقبای هم رده و هم سال خودش ضعیفتر ظاهر شده است. علاوه بر طراحی ظاهری از لحاظ سطح آپشن و امکانات رفاهی نیز میتسوبیشی لنسر نسبت به رقبایی از جمله ماشین های کره ای ضعف دارد.
یکی از مهمترین و اصلی ترین قابلیت هایی که یک خودرو می تواند داشته باشد، یعنی کیفیت تولید و استهلاک کم، در میتسوبیشی لنسر به شدت سطح بالایی دارند. افرادی که به کیفیت تولید خودرو اهمیت می دهند، معمولاً ماشینهای ژاپنی را با اختلاف بهتر از تولید کنندگان دیگر می دانند و میتسوبیشی لنسر نیز به عنوان یک سدان ژاپنی از این موضوع مستثنی نیست. در واقع میتسوبیشی لنسر یک سدان جمع و جور با ظاهر معمولی و امکانات متوسط است که از لحاظ کیفیت تولید آن قدر فوق العاده ظاهر شده که هیچ گاه راننده را به دردسر نخواهد انداخت. در ادامه به بررسی ویژگی ها و قابلیت های میتسوبیشی لنسر ۲۰۱۸ می پردازیم.
طراحی ظاهری لنسر 2018
میتسوبیشی لنسر به نحوی طراحی شده که هنگام دیدن آن حس ماشین اسپرت و خانوادگی را همراه هم به بیننده القا کند. در واقع در قسمت های مختلف ماشین حس اسپرت بودن و قدرت نمایی اهمیت زیادی داشته و در ساختار کلی ماشین دیده می شود. چراغ های زاویه دار و اخم آلود و اسپویلر بزرگ در عقب ماشین به همین منظور مورد استفاده قرار گرفته اند. کمپانی میتسوبیشی بیش از ۱۰ سال است لنسر را مورد بازطراحی قرار نداده و همین موضوع سبب شده ظاهر این ماشین قدیمی به نظر برسد و نسبت به رقبای هم کلاس خودش ضعیف تر باشد.
در نمای جلو و عقب خودرو، مهمترین و اصلی ترین سیاست طراحی، استفاده از چراغ های زاویه دار و المان های اسپرت و خشن بوده است. جلوپنجره و ورودی هوای بسیار بزرگ و همین طور بال عقب به همین منظور مورد استفاده قرار گرفته اند تا هرچه بیشتر لنسر را شبیه به یک ماشین اسپرت نشان دهند. خطوط حجم دهنده ی بدنه نیز به نوعی طراحی شده که حس اسپرت بودن در این ماشین بیشتر دیده شود. هرچند میتسوبیشی لنسر یک سدان خانوادگی است اما بیشتر تمرکز طراحان آن در نمایش قدرت و اسپرت بودن این ماشین معطوف بوده و به خوبی این کار را انجام دادهاند.
طراحی داخلی Lancer 2018
در قسمت طراحی داخلی نیز توجه اصلی و تمرکز کمپانی میتسوبیشی بر تولید یک خودرو ساده و در عین حال با کیفیت و پر دوام بوده است. به همین دلیل به محض ورود به داخل کابین متوجه می شوید تمام قسمت های داخل خودرو ساده و به دور از طراحی های عجیب و غریب ساخته شده اند. یک نمایشگر نه چندان بزرگ در مرکز داشبورد قرار گرفته و دریچه های سیستم تهویه با طراحی بسیار ساده، اطراف آن را پوشانده اند. این سادگی طراحی در بخشهای دیگری از جمله کنسول و عقربه های نمایشگر سرعت نیز دیده میشود.
لنسر یک خودروی اقتصادی به حساب میآید، به همین دلیل در بعضی از قسمت های کابین از پلاستیک خشک استفاده شده است اما حتی در این قطعات نیز احساس کیفیت پایین و شکننده بودن نخواهید داشت. با توجه به اینکه لنسر یک ماشین جمع و جور شهری به حساب می آید، فضای چندان جاداری نداشته و سرنشینان عقب برای مسافت های طولانی کمی در مضیقه خواهند بود. به طور کلی باید گفت کابین میتسوبیشی لنسر ساده و کم هیجان اما بسیار با کیفیت و با دوام است.
مشخصات فنی لنسر 2018
در مدل های ۱۶۰۰ سی سی یک موتور ۱۱۵ اسب بخاری روی ماشین قرار گرفته که میتواند ۱۵۴ نیوتن متر گشتاور تولید کند. نمونه های ۱۶۰۰ سی سی در بازار ایران با جعبه دنده های اتوماتیک ۴ سرعته و یا دستی ۵ سرعت عرضه می شوند. قطعاً برای استفاده های معمولی و شهری این موتور کافی به نظر میرسد اما اگر تمایل دارید ماشین پرقدرتتری سوار شوید، نمونههای ۱۸۰۰ سی سی با ۱۴۰ اسب بخار قدرت و ۱۷۶ نیوتنمتر گشتاور عرضه شده تا نیازهای شما را برآورده کند. مدل های ۱۸۰۰ سی سی با جعبه دنده پیوسته اتوماتیک یا همان CVT عرضه می شوند. صفر تا صد میتسوبیشی لنسر در مدل های ۱۸۰۰ سی سی ۱۱.۵ ثانیه و در مدل های ۱۶۰۰ سی سی ۱۳.۶ ثانیه است. در هر دو مدل مصرف بنزین این ماشین به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۷ لیتر می باشد.
آپشن و امکانات Lancer 2018
نمونه های تیپ ۲ و تیپ ۴ علاوه بر اختلاف فنی، از لحاظ آپشن و امکانات نیز بسیارمتفاوت از یکدیگر هستند. به طور کلی میتسوبیشی لنسر ماشین چندان ویژهای از لحاظ آپشن و امکانات رفاهی نیست و نسبت به بیشتر رقبا ضعفهایی دارد اما با این حال ماشین کم امکاناتی هم نبوده و راضی کننده خواهد بود. در ادامه به بررسی آپشن های میتسوبیشی لنسر تیپ ۲ و تیپ ۴ می پردازیم:
تیپ 2 : سیستم توزیع نیروی ترمز، چراغ های جلو هالوژن، فرمان برقی حساس به سرعت با قابلیت تنظیم دو حالته، دو عدد ایربگ برای سرنشینان جلو
تیپ 4 :کروز کنترل، سنسور پارک عقب، سنسور باران برای روشن شدن اتوماتیک برف پاک کن ها، سیستم توزیع نیروی ترمز و ترمز کمکی، سنسور نور برای روشن شدن اتوماتیک چراغ ها، قابلیت تنظیم ارتفاع نور، چراغ های مه شکن جلو، چراغ های چرخشی در سر پیچ ها، چراغ شور، چراغ های جلو زنون، فرمان برقی حساس به سرعت با قابلیت تنظیم در دو جهت، پدالهای شیفتر دنده پشت فرمان، فرمان و صندلی های چرمی، سیستم صوتی حرفه ای با ۸ اسپیکر و ساب ووفر، مانیتور ۷ اینچی لمسی، دوربین دنده عقب، ۷ عدد ایربگ، سیستم ورود بدون کلید، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، گرمکن صندلی های جلو، سانروف