اوتلندر 2015
کشورهای زیادی در دنیا میتسوبیشی اوتلندر را به عنوان یکی از بهترین شاسی بلند های حال حاضر می شناسند. در بازار ایران میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۱۵ به دلیل طراحی نه چندان جذاب نتوانسته در برابر رقبایی مثل سانتافه آنطور که باید، ظاهر شود. در صورتی که از لحاظ کیفیت تولید و قطعات با اطمینان می توان گفت در بین رقبا یکی از بهترین گزینه ها است. البته در سال ۲۰۱۵ یک فیسلیفت قابل توجه روی اوتلندر انجام شد اما مدل های با ظاهر جدید از سال ۲۰۱۶ وارد بازار ایران شدند. به همین دلیل میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۱۵ موجود در ایران از نمونههای قدیمی هستند و طراحی آن ها چندان چنگی به دل نمی زند.
جهت آگاهی از قیمت سایر مدل های اوتلندر وارد لینک زیر شوید:
قیمت اوتلندر (همه مدل های Outlander)
مشخصات اوتلندر 2015
اوتلندر جزء مهمترین و موفق ترین تولیدات کمپانی میتسوبیشی محسوب می شود. به همین دلیل تصمیم گرفت مدل های مختلفی از آن را نیز وارد بازار کنند تا مشتریان بیشتری جلب نماید. میتسوبیشی اوتلندر اسپرت و GT از نمونه های مختلف این خودرو در بازارهای جهانی هستند. نسخه کوچکتر میتسوبیشی اوتلندر در بعضی بازارها با نام اوتلندر اسپرت شناخته می شود و در ایران و بعضی کشورهای دیگر با نام میتسوبیشی asx وارد شده است. در سال ۲۰۱۲ نسل سوم اوتلندر به بازارهای جهانی معرفی شد و کمپانی میتسوبیشی تصمیم گرفت نمونه های پلاگین هیبرید این ماشین را نیز تولید کنند که به عنوان یکی از بهترین شاسی بلند های دنیا شناخته می شود. در سال 2021 نسل چهارم اوتلندر وارد بازار شد که متاسفانه به دلیل محدودیت های وارداتی و تحریم ها در بازار ایران شاهد این شاسی بلند جذاب و زیبا نیستیم.
طراحی ظاهری اوتلندر 2015
مدل های ۲۰۱۵ میتسوبیشی اوتلندر از لحاظ ظاهری نسبت به نسل های قبلی تغییر کردند اما در بازار ایران همچنان شاهد حضور مدلهای قبلی هستیم و از سال ۲۰۱۶ نمونه های فیس لیفت وارد بازار شدند. به همین دلیل در مورد طراحی ظاهری باید نمونه های قبل از فیس لیفت را مد نظر قرار دهیم. مدل های قبل از فیس لیفت از لحاظ ظاهری ضعف های زیادی دارند و در بخش طراحی توان رقابت با ماشین های هم رده قیمتی از جمله سانتافه، کولئوس، سورنتو و … را ندارند. به همین دلیل هر چند از لحاظ فنی و موتوری انتخاب بسیار مناسبی هستند، اما نتوانستند آنطور که باید فروش بالایی داشته باشند.
در نمای روبرو استفاده از جلو پنجره کشیده کروم رنگ که چراغ های جلو را به هم متصل کرده، تا حدودی حس لوکس بودن به خودرو بخشیده اما از طرفی شور و هیجان را از ماشین دور کرده است. چراغهایی با طراحی ساده نیز دلیل دیگری برای کم هیجان بودن طراحی نمای جلوی خودرو هستند.
در قسمت عقب خودرو همچنان همان زبان طراحی رعایت شده و چراغ ها با یک نوار کرومی به یکدیگر متصل شده اند و با وجود شیشه ای بودن رنگ چراغ ها، حتی از نمای جلوی آن هم کمرنگ و بی روح تر است. قسمت عقب خودرو ضعیف ترین بخش از لحاظ طراحی محسوب می شود .
در کنار تمام ضعف هایی که اوتلندر از لحاظ ظاهری دارد، ظاهر جانبی آن بسیار قدرتمندانه ساخته شده و ابعاد بزرگ آن حس خوبی منتقل میکند. چراغ های جلو و عقب کمی به سمت گلگیرها کشیده شده و از کنار دیده می شوند که همین موضوع به جذابیت نمای جانبی اوتلندر افزوده است.
طراحی داخلی اوتلندر 2015
با وجود اینکه طراحی ظاهری میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۱۵ نسبت به رقبا بسیار ضعیف تر است، اما به محض ورود به کابین ماشین احتمالاً طراحی ظاهری آن را ستایش خواهید کرد. زیرا کابین این ماشین آنقدر ضعیف و قدیمی طراحی شده که قطعاً ضعف طراحی بدنه آن به چشم نمی آید. طراحی داخلی و کابین میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۱۵ به هیچعنوان نزدیک به یک ماشینی که در این سال تولید شده باشد نیست و اگر آن را با شاسی بلند های سال ۲۰۱۵ مقایسه کنیم این حس را خواهید داشت که این ماشین حداقل ۱۰ سال قدیمی تر است. همه چیز در داخل اوتلندر بسیار ساده و با ظاهری به دور از هیجانات ساخته شده و هنگام نگاه کردن به آن احساس میکنید شاید طراح تا حدود زیادی خواب بوده است.
با وجود این که کابین این خودرو چندان زیبایی ندارد اما کیفیت بسیار بالایی برای قطعات آن در نظر گرفته شده و احساس خوبی به سرنشینان القا می کند. فضای کابین نیز بسیار جادار و مناسب است و تمامی سرنشینان فضای کافی دارند. از لحاظ ایمنی سرنشینان هم یک گزینه مطمئن و قابل اعتماد به حساب می آید. در اصل میتوان گفت در بخش کابین هم تنها ایراد، طراحی نه چندان دلچسب است که موجب می شود ویژگی های بسیار زیاد دیگر از جمله کیفیت و ایمنی بالا نادیده گرفته شود.
مشخصات فنی اوتلندر 2015
کمپانی میتسوبیشی یکی از بهترین شرکت های دنیا در زمینه تولید پیشرانه خودرو است. این شرکت تصمیم گرفته برای جلب توجه بیشتر مشتریان میتسوبیشی اوتلندر را با ۷ مدل موتور متفاوت به بازار عرضه کند. ۴ مدل از این موتورها بنزینی، دو مدل پلاگین هیبرید و یک مدل دیزل هستند. در ضعیف ترین مدل شاهد یک موتور ۲ لیتری و در قدرتمندترین مدل یک موتور ۳ لیتری هستیم. البته در بین تمام مدل ها، نمونه های پلاگین هیبرید محبوب ترین و شناخته شده ترین مدل های بازار به حساب می آیند و در این سالها توانسته اند جوایز بیشماری در زمینه تولید خودروی پاک و کم مصرف کسب کنند. شرکت واردکننده تصمیم گرفته از بین مدل های موجود، فقط دو مدل ۲۴۰۰ سی سی بنزینی و ۲۰۰۰ سی سی پلاگین هیبرید را وارد بازار ایران کند. مدلهای هیبرید این خودرو جزء کم مصرف ترین شاسی بلند های جهان هستند و در بازار ایران هیچ شاسی بلندی حتی امکان نزدیک شدن به این مصرف را هم ندارد. میتسوبیشی اوتلندر پلاگین هیبرید به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر فقط ۲ لیتر بنزین مصرف میکند.
میتسوبیشی اوتلندر با استفاده از یک موتور ۲۴۰۰ سی سی می تواند ۱۷۰ اسب بخار قدرت و ۲۳۲ نیوتن متر گشتاور ایجاد کند. چنین پیشرانه ای در کنار جعبه دنده پیوسته یا CVT توانایی دارد که این ماشین ۱۵۰۰ کیلوگرمی را در عرض ۱۰.۵ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برساند. مصرف سوخت میتسوبیشی اوتلندر می تواند از ۸ تا 12 لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر تغییر کند اما در استفاده های معمولی و در حالت ترکیبی حدود ۹.3 لیتر بنزین برای پیمودن ۱۰۰ کیلومتر مسافت نیاز دارد. یکی از ویژگیهای بسیار ارزشمند میتسوبیشی اوتلندر، دوام فنی پیشرانه آن است که تا حدود زیادی خیال خریداران را از از مراجعه به تعمیرگاه راحت میکند. همچنین سه حالت رانندگی متفاوت شامل اکو، نرمال و قفل دیفرانسیل برای میتسوبیشی اوتلندر در نظر گرفته شده تا در هر مسیری متناسب با شرایط، بهینه ترین رفتار را داشته باشد.
آپشن و امکانات اوتلندر 2015
شرکت وارد کننده اوتلندر در سال ۲۰۱۵ تصمیم گرفت کمی آپشن های موجود در این ماشین را افزایش دهد. البته ناگفته نماند تغییرات بسیار جزئی بود و به تعداد کمی آپشن محدود می شود. در مدل های ۲۰۱۵ موجود در ایران تیپ های ۳ و ۴ موجود است اما اکثر مدل ها از تیپ ۴ هستند و نمونه های تیپ ۳ در بازار بسیار کم است. در به آپشن های میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۱۵ تیپ ۴ اشاره می کنیم:
کروز کنترل، سیستم کنترل ایستایی در سربالایی، سیستم کنترل کشش و کنترل پایداری، سنسور پارک عقب، سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز بین چرخ ها و ترمز کمکی، سیستم چراغ شور و چراغ های جلو زنون، فرمان برقی حساس به سرعت با قابلیت تنظیم دو حالته، دکمه های کنترل سیستم صوتی و کروز کنترل روی فرمان، پدالهای شیفتر دنده پشت فرمان، سیستم صوتی دارای ۸ اسپیکر و قدرت ۷۱۰ وات، نمایشگر مالتی مدیا ۷ اینچی لمسی دارای قابلیت نمایش نقشه و دوربین عقب، ۷ عدد ایربگ شامل راننده- سرنشین جلو- جانبی جلو- پرده ای و زانویی راننده، سیستم ورود و استارت بدون کلید، تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه، صندلی چهار حالته برقی راننده، گرمکن صندلی های جلو، صندلی ها و فرمان چرمی با کیفیت، صندوق برقی، آینه های جانبی برقی با قابلیت تاشوندگی اتوماتیک و گرم کن، سانروف، صندلی ردیف سوم، سرد کن صندلی های جلو
اوتلندر پلاگین هیبرید
مدلهای پلاگین هیبرید میتسوبیشی اوتلندر در بازار ایران محدود است و تعداد آنها نسبت به مدل های بنزینی بسیار کمتر است. اوتلندر پلاگین هیبرید یکی از پیشرفته ترین و خاص ترین شاسی بلند های ایران و حتی جهان محسوب میشود که به لطف مصرف تنها ۱.۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر، جوایز بیشماری در زمینه حفاظت از محیط زیست کسب کرده. مدل های پلاگین هیبرید قابلیت این را دارند که فقط با سیستم موتور برقی و بدون استفاده از بنزین مسافت های کوتاه را بپیمایند. البته نمونه های پلاگین هیبرید ۲۰۱۵ در ایران بسیار کم تعداد است و اکثر مدل های پلاگین هیبرید بعد از سال ۲۰۱۷ وارد ایران شده اند.
مزایا اوتلندر 2015
اگر بخواهید ویژگی های مثبت و مزایای این خودرو را بررسی کنیم به یک مقاله جداگانه نیاز است. اوتلندر به عنوان یک ماشین ژاپنی با کیفیت و کم استهلاک شناخته می شود که خیال شما را از خرابی های پی در پی و آزاردهنده راحت می کند. علاوه بر این ویژگی های مثبت دیگری همچون فضای بسیار جادار کابین و صندلی های ردیف سوم و قابلیت تاشوندگی تمام صندلی ها باعث شده یک گزینه بسیار مناسب برای استفاده های خانوادگی و مسافرت باشد. استفاده از مواد مرغوب و با کیفیت در داخل کابین احساس خوشایندی به سرنشینان القا می کند. امکانات و آپشن های مناسبی برای این ماشین در نظر گرفته شده که همین موضوع هم میتواند یکی دیگر از برتری ها و مزایای آن محسوب شود. میتسوبیشی اوتلندر یکی از گزینههای بسیار خوب در بین رقبا برای مسائل بیراهه نوردی و آفرود محسوب می شود و از این نظر قطعاً رقبایی مثل سانتافه را شکست می دهد.
معایب اوتلندر 2015
اگر نکته منفی و ایرادی در این خودرو وجود داشته باشد لیست بلندبالای ویژگی های مثبت و مزایا موجب می شود این ایرادات چندان دیده نشوند. یکی از مهمترین و اصلیترین ایراداتی که به میتسوبیشی اوتلندر گرفته میشود طراحی ظاهری و طراحی کابین نه چندان جذاب آن است. اوتلندر نسبت به رقبایی همچون سانتافه و سورنتو سطح آپشن های پایین تری را ارائه می دهد که همین موضوع هم میتواند ایراد جزئی دیگری برای آن محسوب شود.
بازار خرید و فروش outlander 2015
تقریبا تمام ماشین های شاسی بلند و کراس اوور مشتریان زیادی دارند و اگر تصمیم به فروش آنها بگیرید چندان برای شما دردسر ساز نخواهند بود. میتسوبیشی اوتلندر نیز از این قاعده مستثنا نبوده و به عنوان یک شاسی بلند سایز متوسط ژاپنی که کیفیت بسیار بالایی هم دارد، قطعاً بازار خرید و فروش کارکرده پر رونقی دارد. البته در برابر رقبای کرهای کمی بازار ضعیف تری کسب کرده که یکی از دلایل این موضوع طراحی نه چندان جذاب اوتلندر و شرکت وارد کننده آن است.
هزینه های نگهداری outlander 2015
در شرایط فعلی بازار ایران و با وجود افزایش وحشتناک قیمت ارز، هزینه نگهداری تمام ماشین های وارداتی بسیار بالا رفته است و نمی توان کلمه اقتصادی و کم هزینه را برای هیچ کدام به کار برد. ماشین های ژاپنی به دلیل استهلاک پایین و تعداد خرابی های کم گزینه های قابل اعتماد و کم خرجی محسوب می شوند اما این موضوع به این معنا نیست که هزینه نگهداری آنها به اندازه یک ماشین داخلی خواهد بود.
رقبای اصلی اوتلندر 2015
با توجه به اینکه ماشین های شاسی بلند سایز متوسط زیادی در بازار ایران حضور دارند، که بازه قیمتی آنها نزدیک به اوتلندر است، این ماشین رقبای بسیار زیادی در برابر خود دارد. از مهمترین و اصلیترین رقبا می توان به هیوندای سانتافه، کیا سورنتو، تویوتا راو4، فولکس واگن تیگوان و … اشاره کرد.