هامر اچ 3 (H3) ، شاسی بلندی با ابعاد کوچک ولی طراحی خشن

هامر H3

بعد از موفقیت های زیادی که هامر با عرضه ی h۲ به بازار کسب کرد تصمیم گرفت تا ماشین کوچک تر و مناسب تری برای شهر تولید و عرضه کند. نتیجه ی این تصمیم هامر اچ 3 بود که از سال ۲۰۰۵ وارد بازارهای جهانی شد. هرچند اچ 2 توانسته بود فروش بسیار خوبی در سطح جهان به دست آورد، اما هامر اچ 3 هیچ وقت نتوانست موفقیت ها را تکرار کند و به ضعیف ترین ماشین هامر از لحاظ فروش تبدیل شد.

اچ 3 نسبت به برادران بزرگترش قیمت بسیار کمتری داشت و با ۳۲ الی ۴۳ هزار دلار وارد بازار شد اما باز هم آنطور که باید فروش نداشت. H3 هم مثل بقیه ماشین های کمپانی هامر در دو مدل suv و وانت وارد بازار ‏شد. این ماشین بر پایه پلتفرم شورلت کلرادو ساخته شده که یکی از ماشین های پرفروش و پرطرفدار آمریکایی به حساب می‌آمد و به همین دلیل انتظار می رفت که این ماشین هم بتوانند فروش خوبی کسب کند. اما مردم همچنان طراحی خشن و ابعاد بزرگ هامر H1 و H2 را ترجیح می دادند.

 طراحی هامر اچ 3

هامر اچ 3 هر چند به نسبت دو برادر بزرگترش یعنی H1 و H2 خیلی کوچکتر است، اما با این حال با طول ۴.۷۴ متر و عرض ۲.۷۲ متر و وزن ۲۷۰۰ کیلوگرم جزء ماشین های شاسی بلند نسبتاً بزرگ به حساب می آید و آنچنان هم کوچک نیست. اما با وجود اینکه ابعاد این ماشین کوچکتر از دو مدل دیگر شده است، با این حال طراحی آن بسیار شبیه به H2 است و سعی شده در همه بخش‌های ماشین مکعب شکل بودن و قدرتمند بودن حفظ شود. این سبک طراحی در همه بخش‌های ماشین رعایت شده و حتی سعی شده است.


همچنین پیشنهاد می‌کنیم از صفحه ی زیر بازدید فرمایید :

معرفی هامر ای وی برقی ( Hummer EV )

هامر اچ 1 ( H1 )

معرفی هامر اچ 2 (H2)

نگاهی به برند هامر


در جلو پنجره و چراغ های جلو و همینطور طراحی چراغ های عقب شباهت به H2 بیش از هر جای دیگری دیده می شود. در کل میشود گفت هامر اچ 3 هم همچون برادران بزرگ ترش با استفاده از طراحی کاملاً مکعبی شکل و با ارتفاع زیاد سعی دارد قدرت و اباهت را به رخ بکشد. هرچند ابعاد آن چندان بزرگ نیست اما طراحی اش به گونه ای است که قلدر بودن را نشان می دهد. مدل وانت از سال ۲۰۰۸ در خط تولید قرار گرفت و با اینکه ماشین کاربردی تری بود، باز هم نتوانست فروش بقابل توجهی به دست آورد.

 طراحی داخلی

در طراحی داخلی اچ 3 شاهد فضای مدرن تر و به روزتری هستیم و دیگر مثل برادران بزرگترش، یک فضای بسیار خشک ارتشی در آن خودنمایی نمی کند. هرچند با این حال هنوز هم به نسبت دیگر رقبای بازار از طراحی بسیار ساده ای بهره می‌برد. در هامر اچ 3 دیگر از یک کنسول بسیار بزرگ و عجیب و غریب خبری نیست و همان طور که گفتیم بیشتر شبیه به ماشین های شهری و امروزی شده است و آن حالت ارتشی بودن و زمخت بودن خودش خارج شده. کنسول مرکزی کوچکتر، تعداد کم دکمه و یک نمایشگر لمسی تا حد زیادی این حس را در طراحی داخلی H3 ایجاد کرده اند.


پیش از ادامه مطالعه این مقاله به راهنمای زیر دقت کنید:

ورود به صفحه اصلی سایت

همچنین اگر قصد خرید خودرو دارید از راهنمای زیر کمک بگیرید:

خودروی اقساطی

خودرو نقدی


در مجموع باید گفت از لحاظ طراحی داخلی با ماشین ضعیفی روبرو هستیم. زیرا نه مثل H1 و H2 ظاهر خشن و قدرتمند خودش را حفظ کرده و نه همچون خودروهای روز طراحی مدرن و جذابی دارد. همین میانه رو بودن باعث شده طراحی ساده d آن بسیار خسته کننده به نظر برسد. بعد از حدود دو سال از عرضه نمونه H3X با تولید محدود و قابلیت ها و امکانات بیشتر عرضه شد که طراحی داخلی لوکس تری به نسبت نسخه معمولی داشت. اما با این حال هنوز هم به نسبت دیگر ماشین های آن سال از لحاظ طراحی ضعیف تر بود.

هامر اچ 3 در ایران

 اگر مقاله هامر H2 را خوانده باشید، می دانید که چندین H2 پلاک ملی در ایران حضور دارند. با توجه به اینکه هامر اچ 3 نمونه ی کوچکتر و معمولی تری است، انتظار می رود تعداد بیشتری از آنها را در خیابان‌ها دیده باشیم. اما باید بدانید تقریباً هیچ هامر اچ 3 پلاک ملی در ایران نمی توان یافت و همه نمونه های پلاک ملی از نوع اچ 2 هستند. به همین دلیل تعداد H3 های موجود در ایران به مناطق آزادی مثل کیش و اروند و برخی مناطق آزاد دیگر محدود می شود و متاسفانه از دیدن این شاسی بلند جذاب در خیابان های ایران تا حد زیادی محرومیم.

مشخصات فنی

هامر h۳ برای اینکه بتواند بازه قیمتی متفاوت را پوشش دهد با ۳ موتور مختلف به بازار عرضه شد. این سه موتور شامل یک موتور 5 سیلندر خطی ۳۵۰۰ سی سی  با ۲۲۰ اسب بخار قدرت، یک موتور 5  سیلندر  ۳۷۰۰ سی سی با ۲۴۲ اسب بخار قدرت موتور و یک موتور ۸ سیلندر ۵۳۰۰ سی‌سی با ۳۰۰ اسب بخار قدرت بودند. همه ی مدل ها چه 5 و 8 سیلندر و چه وانت و شاسی بلند، قابلیت انتخاب دو گیربکس مختلف یکی پنج سرعته دستی و دیگری چهار سرعته اتوماتیک را داشتند.

 امکانات رفاهی و آپشن ها

 هدف تولید هامر h۳ یک ماشین کوچکتر مناسب‌ برای استفاده های شهری بود و به همین دلیل آپشن‌های آفرودی در آن بسیار کمتر هستند و بیشتر سعی شده از آپشن های معمولی تر و متداول تر استفاده شود. برای مثال در H1 شاهد یک سیستم پیشرفته کاهش و افزایش باد لاستیک ها بودیم که در ‏H3 آپشن های این چنینی حذف شده اند تا قیمت پایین تر بیاید. از جمله آپشن ها و امکانات این ماشین می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  رینگ های ۱۸ اینچی آلومینیومی و کروم در نسخه های فول آپشن
  • صندلی ها و روکش فرمان چرمی
  •  سیستم مالتی مدیا تصویری با ۶ اسپیکر
  •  ورود و استارت بدون کلید
  •  سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک
  •   سیستم چهار چرخ متحرک فعال
  •  صندلی های عقب جمع شونده در هر دو مدل شاسی بلند و وانت
  •  تیم داخلی آلومینیومی و کرومی
  •  کامپیوتر سفری
  •  سیستم ضد سرقت
  •  گرمکن صندلی های جلو
  •  سیستم کنترل اتوماتیک ماشین در سربالایی ها و سرازیری ها

از شما می‌خواهیم مطالعه مطالب زیر را از دست ندهید:

مقایسه فوتون تونلند با آمیکو آسنا

مقایسه کاپرا با پاژن

مقایسه تویوتا هایلوکس با آمیکو آسنا

مقایسه جک تی8 و هایلوکس 2010

مقایسه کاپرا و پیکاپ ریچ


 

مقالات مرتبط

افزودن دیدگاه

×
منو